Welkom bij het Leusdens Nieuws

Altijd maar die uitgevers die lokale kranten omvormen tot lokaal nieuws en dan gerelateerd zijn aan Wegener enzo… Tijd voor een echte Leusdens nieuws website. Bij deze geboren, www.leusdensnieuws.nl, écht lokaal, écht van hier, écht uit Leusden. Met een warm welkom aan alle bewoners uit Leusden, maar zeker ook uit Achterveld en Stoutenburg.

Tips, nieuws, elementen, meeschrijven??!!! Het kan allemaal! Stuur me een mailtje en ik kijk hoe we het zo goed mogelijk kunnen inrichten!

Jouw advertentie op deze site – dat kan ook! Initieel houden we alle advertenties gratis! Later mogelijk een betaalstructuurtje eromheen, maar geld voor beheer doen we initieel met Google banners her en der – hopelijk dat dat de kosten dekt :)

Pin It

1 comment

 1. admin 09/12/2013 at 14:56 - Author

  Floris, Dat lijkt me een prima idee. Mijn idee is om een omgeving te creeren die focussed op de nieuwspresentatie en waar adverteren wel mogelijk is, maar niet de boventoon moet gaan voeren. De papieren versies als Leusderkrant en Leusden Nu leven natuurlijk van advertenties, ik denk dat dat minder kan! Dat kan door a) een platform neer te zetten dat niet of weinig kost qua beheer en onderhoud (dat is deze dan – los van de uren om het in te richten (wat er overigens ongeveer slechts 10 zijn) kost dit enkel hosting en 100 euro initieel.

  Daarnaast is het plaatsen van het nieuws iets wat door verschillende mensen gedaan zou moeten worden – liefst deels natuurlijk vrijwillig en kan met minimale middelen mogelijk gemaakt worden.

  Wanneer een instantie als bijvoorbeeld de Gemeente Leusden dit vervolgens ook als platform voor melding van vergunningen etc gaat gebruiken wordt dit denk ik een interessant gebeuren!
  Ik werk momenteel nog in Amsterdam, maar vanaf 1 januari 2014 in Amersfoort (en woonachtig in Leusden) – dus de mogelijkheden tot afspreken worden steeds talrijker :)

  Groet,

  Jan Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× 4 = vierentwintig

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>