2012feb24Leusden

Honkballen voor kinderen met beperking

Welzijn Leusden hield 29 mei weer een sportmiddag voor kinderen met een beperking. Begeleiders van The Red Caps bezorgden de kinderen een fantastische middag en lieten zien hoe leuk honkballen kan zijn.

Foto: Welzijn Leusden

Foto: Welzijn Leusden

De kinderen leerden de bal op de juiste manier te vangen en natuurlijk mochten ze ook de bal zover mogelijk proberen weg te slaan. Tijdens het afsluitende wedstrijdje werden er mooie punten binnengeslagen en gelopen. Na afloop en een welverdiend drankje kregen de kinderen een certificaat.
Voor meer informatie over sporten met een beperking kan er contact worden opgenomen met Welzijn Leusden, Edwin Korenberg, tel. 033-4343227.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


9 − zeven =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>