7962t-Zicht-Leusden-cam-10-125dpi

‘t Zicht zaterdag open op Dag van de Bouw

Zaterdag 1 juni is het de landelijke Dag van de Bouw. De speciale dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De Bouw maakt het’ die Bouwend Nederland samen met haar leden dit jaar voor de achtste keer organiseert. Verspreid over het land stellen leden van Bouwend Nederland zeer uiteenlopende kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Daarmee laten zij zien tot welke hoogstandjes de bouw- en infra-ondernemingen in staat zijn.

‘t Zicht is in aanbouw. Foto: Reinbouw

‘t Zicht is in aanbouw. Foto: Reinbouw

Bouwbedrijf Reinbouw uit Dieren heeft deze dag de poorten van de bouw van haar project ’t Zicht in Leusden geopend. Reinbouw realiseert op dit moment in Leusden voor Woningstichting Leusden een project van 47 appartementen ‘t Zicht. Dit is een bijzonder project, twee markante woontorens met bijzondere architectuur.
De dag start om 10.00 uur. De bouwplaats is tot 16.00 uur opengesteld voor het publiek, men kan vrij rondlopen. Reinbouw verzorgt de koffie met iets lekkers.
Meer informatie staat op www.dagvandebouw.nl en op www.reinbouw.nl.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− drie = 2

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>